Thursday, July 20, 2006

Mitt hippienummer

En nära vän berättade att hon och hennes pojkvän hade räknat fram sitt sk. mayanummer eller mayatal. Hon räknade även ut mitt och det verkade stämma ganska bra. Här är resultatet.

Nummer: 1
Dagtecken: Kan

Din galaktiska ton är ett. Den inverkar på din födelseenergi.

Ett /Början på allt.

Bestämd, självgående och självsäker. Dessa människor är initiatorer vad dom än ger sig in i. Ett-människor arbetar bäst när dom möter utmaningar. Förvänta er dock inte Ett-människor till att vara artiga eller påpassliga eller att avsluta projekt med finess och detaljrikedom

Kan /Ödla(Frö)

Sensualismen är karaktäristisk för detta soltecken, men tecknet har också betydelse av Frö respektive Nät och alla dessa betydelser ger tecknet dess mening. Som naturliga nätverksarbetare strävar Ödlan att befria sig själva och andra från det förflutnas förtryckande mönster och det är just med den inriktningen som det sätter nya frön, eller är ett Frö själv. Inte sällan är Fröet en ledande person i en synlig roll. Betydelsen av Ödla är också stark och man brukar betona Ödlans sensualismen. Ödlan ansågs vara det tecken som behärskade den sexuella kraften i kroppen. För att skapa ett sant välstånd måste Fröet eller Ödlan lära sig att på djupet uppskatta alla de gåvor som det fått.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home